Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 74 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 5
 
Shitet frigorifer per lokal Vetem freskues. Shitet per arsye mbyllje lokali, 25.000,00 Lekë I diskutueshem.

25.000 Lekë | 28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
 
DURRES! PER ARSYE MBYLLJE AKTIVITETI, PAJISJET E NJE LOKALI SI: 5 komplete kolltuqesh ngjyre mustarde + tavolinat, si dhe 8 komplete tavolinash + karrige, material ...

380.000  | 28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KARRIGE PARUKERIE, shume pak e perdorur 12000 Leke, nje karrige e paperdorur, 20000 Lek

20.000 Lek | 28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET FURRE BUKE 3 KATESHE, MARKA POLINA, KAPACITET 140 BUKE, E KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET. SHITET PER ARSYE TE PRISHJES S...

  28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJE LOKALI, 10 tavolina druri me xham me 40 karrige, tuba inoksi, ndenjese druri, banak, k/banak, ekspres me 2 g...

  28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
SHITEN PAISJE FAST FOODI, aspirim 5.5m linear, aspirim fi 300 per lartesi deri ne 6 kate bashke me elektromotorr, banak druri,...

150.000  | 28/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN pajisjet e 1 lokali,banak,5 tavolina te brendshme,10 tavolina te jashtme te kompletuara me stola te ...

  27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET BANAK FRIGORIFERIK ftohes dhe ngrires, 3 m i gjate, ne gjendje te mire, 60000 Lek i diskutueshem

60.000 Lek | 27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN 19 KOLLTUQE TEK PER BAR KAFE, te pershtatshem per ambient te brendshem. Ne gjendje shume te mire. Çmimi, 7000 Lek cope

7.000 Lek | 27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KARRIGE DHE TAVOLINA 14 poltrone metalike (dy vendshe)me shilte sfungjeri te veshure me mbulesa 1 mbules rezerv, 4 komp. ...

140.000 Lekë | 27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN KOMPLETE TAVOLINASH 3 cope per ambjente te brendshme fast food euro lloto restorante.Secila, 15000 Lek

15.000 Lek | 27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Shiten komplete per ambiente te jashtme lokali, ne gjendje shume te mire, dy vjet te perdorura, me cilesi te mire. 20.000 leke I padiskutues...

  27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
Shiten paisje lokali me çmim nen koston e tregut: Banak akullore me 16 vasketa te medha. Çmimi 2.600 Euro. Makineri per prodhim akullore, marka “Carpi...

  27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
PAISJE PER FURRE BUKE, furre buuke, kapaciteti 9 buke, me gaz, 2 pjekse rezerve 4000 euro, Frigorifer Ekspozues 1.80m i gja...

1.000 Euro | 27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
   
KATABRIKE AKULLORE gjysem automatike, 4 kg per 20 min. E ardhur nga Anglia, pak e perdorur. Ne gjendje shume te mire, 9...

90.000 Lek | 27/04/16

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 74 Njoftime Fq. 1 2 3 4 5 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 5